Leaf Campervans aanwezig op de Camperfair in Putten

Evenementdetails

Zaterdag 2 juli 2022

10:00 – 16:00 uur

Landgoed Broekhuis Holding

Vanenburgallee 3, 3882 RH Putten

Kom naar de Broekhuis CamperFair

De zomer staat voor de deur dus kan de vakantievoorpret beginnen. Voor alle camperliefhebbers organiseert Broekhuis een CamperFair. Tijdens dit evenement vindt u alles wat u nodig hebt voor uw camper en uw campervakantie. Niet alleen kunt u kennismaken met de nieuwste campermodellen van Hymer en B├╝rstner maar ook met de nieuwste campergadgets en accessoires. U bent van harte welkom!

Locatie en programma

De Broekhuis CamperFair wordt georganiseerd op het landgoed van de Broekhuis Holding aan de Vanenburgallee 3, 3882 RH in Putten. U bent van 10.00 tot 16.00 uur van harte welkom voor een bezoek aan onze CamperFair.

Naast campers van de Gelders Camper Centrale en Leaf Campervans zijn er veel partners aanwezig op de CamperFair. De volgende organisaties zullen u mede verwelkomen op de CamperFair: ACSI, NKC, Thule, Zero Steps, De Vrijbuiter, BR-systems, Bear Lock, Roordink rijopleidingen, Super B, Ekowax, HPC Hydraulics, Campenaer, Prins Watersport en Weber.

Daarnaast zorgen wij natuurlijk voor een hapje en een drankje. Kortom, alles wat u als liefhebber van het camperleven zoekt.

close
type characters to search...
close