Leaf Introductie bij Broekhuis Campers

Op Zaterdag 2 Maart a.s. verwelkomen we je graag (maximaal 100 personen) om alle modellen van Leaf Campervans te komen bewonderen. Het event is van 11.00 – 15.00 en aanmelden is noodzakelijk om je die dag goed te woord te kunnen staan.

Onder het genot van een hapje en een drankje praten we je bij over de mogelijkheden van Leaf Campervans. Niet alleen de verschillende modellen maar ook de mogelijkheden en keuzevrijheid die de Leaf Campervans bieden.

De Leaf Campervans zijn er voor de avontuurlijk ingestelde reiziger die op zoek zijn naar een buscamper die je overal brengt en vooral op plekken waar niet iedereen kan komen en volledig offgrid. Weg van de massa en dichtbij de natuur. Hoe dat kan daar praten onze adviseurs je die dag graag over bij!

Waar:

Broekhuis Campers | Anthonie Fokkerstraat 37 | 3772 MP Barneveld

Aanmelden dmv een mail met je Contactgegevens en met hoeveel personen je komt naar: info@leafcampervans.com . Lukt het niet om die dag te komen maar wil je de Leaf campervans wel een keer in het echt zien? Laat je gegevens achter via het contactformulier en we maken een afspraak!

We hopen je snel te ontmoeten.

close
type characters to search...
close