De maatwerk buscamper helemaal zoals jij hem wilt

We horen graag je wensen
Custom Camper van 4x4 mercedes, maatwerk buscamper

Ons doel is jouw ideale maatwerk buscamper

We horen graag je wensen

Wij zijn reizigers en vakmensen en dat geeft ons de mogelijkheid om heel goed te snappen wat er nodig is en dit ook te realiseren. We weten hoe mooi het is om met je eigen camper de wereld te ontdekken, dat de buscamper helemaal bij jou manier van reizen past. Als het even kan met een kleine knipoog of een bijzonder detail. Vraag ons gerust om adviezen en mogelijkheden of juist mooie bestemmingen om naar toe te gaan. We helpen je graag verder. 

Onze portfolio 

Voorbeelden Maatwerk buscampers

Elke buscamper die wij bouwen is uniek. Zowel de indeling, componenten als de stijl. We horen graag wat de wensen zijn. 

Veel gestelde vragen

Deze vragen krijgen wij vaak over maatwerk camperbouw

Elke maatwerk camper die wij bouwen is uniek en daarmee is er geen algemene prijs. Om toch enig houvast te geven heb je rekening te houden met +/- € 30.000,- exclusief de bus. Dit bedrag is voor de gehele bouw. inclusief keuring. Met dit bedrag gaan we uit van volledige werkende camper met veel vrijheid qua maatwerk. Door voor meer standaarden en minder luxe componenten te kiezen kan het bedrag wat lager worden. 

De meeste camper die wij bouwen hebben een doorlooptijd van +/- 2 maanden. Met deze 2 maanden gaan we er wel van uit dat alle materialen die we nodige hebben binnen zijn. Voor de buscampers zonder hefdak kunnen we eerder beginnen dan met buscampers met hefdak. Voor deze hefdaken is een levertijd van 3 maanden normaal en nu met Corona al opgelopen naar 6 maanden. Wacht dus niet te lang met de eerste afspraak. 

Standaard staat op kenteken het aantal zitplaatsen. De meeste buscampers zijn bij de start van de camperbouw een bedrijfswagen en die hebben meestel 2 a 3 zitplaatsen op kenteken staan. Wil je meer zitplaatsen op het kenteken krijgen? Dat kan alleen met goedgekeurde bank- /en stoelsystemen met bijhorde rails en bevestigingsmaterialen. Na plaatsing worden deze gekeurd door de RDW en na goedkeuring het kenteken aangepast.

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Elke camper die wij bouwen voldoet zowel aan RDW als de belastingdienst regels om het een camper te laten zijn. Standaard laten wij onze maatwerk buscampers keuren. Hieronder de lijst van eisen:

  • er moet een stahoogte mogelijk zijn van 1m70 op een oppervlak van minimaal 1m2
  • In het voertuig moeten zitplaatsen en een tafel aanwezig zijn. De tafel mag eventueel zijn weg te halen.
  • Er moet een bed aanwezig zijn. Dit bed kunt u eventueel maken met behulp van de zitplaatsen.
  • Er moet een kookgelegenheid aanwezig zijn.
  • Er moeten mogelijkheden zijn om spullen op te bergen.
  • Deze voorzieningen moeten vast in de woonafdeling zijn bevestigd.

Voor ons is dit geen vraag meer. Doe altijd zonnepanelen op je camper. Het maakt je camper onafhankelijk van externe stroomvoorziening. Of beter gezegd…je kan gaan staan waar je mar wilt. Wij kunnen helpen met het uitreken van het juiste aantal zonnepanelen tbv het gebruik. Zo weten we zeker dat je 100% onafhankelijk bent. 

Het eerlijke antwoord is nee. Wel is een camper duurzamer dan vliegen en komen er steeds betere oplossingen om het duurzamer te maken. Zo hebben wij nu de eerste Leaf Hybrid. Een hybride camper die ook nog eens is voorzien van duurzame materialen en een compost toilet. 

Daag ons uit met iets bijzonders,
geks of iets wat nu nog onmogelijk lijkt

close
type characters to search...
close