Leaf 2

De Luxe Leaf Campervan voor 2

Zoals de naam al zegt: een 2 persoons Campervan op basis van de Ford Transit 5.99 m (H3) voor de veeleisende camperaar.

Als je met z’n tweeën reist dan kun je de ruimte van de vervallen extra zitplaatsen gebruiken voor een paar comfortverhogende zaken zo was onze gedachte toen we de Leaf 2 ontwierpen. Waar er bij de Leaf 4 geen ruimte is voor een vast douche/ toilet is die er bij de Leaf 2 wel, en omdat ie van binnen heel hoog is kun je er ook echt goed in staan. Door ook nog eens gebruik te maken van een portable toilet die je naar wens in de WC/ Doucheruimte kunt zetten of kunt opbergen in de kast heb je bijna een douche zoals thuis.

Tot de uitrusting behoren onder andere het uitschuifbare 170×200 cm lengtebed, een WC / Douche, een ruime zit, Een Truma Elektra Boiler, een Webasto Diesel verwarming, een Dometic 80liter compressor koelkast en natuurlijk 2 zonnepanelen. Door de Ford Transit als basis te gebruiken is er niet alleen een enorm ruime camper maar ook heel veel stahoogte (205 cm(!)

De indeling is als volgt: Een WC/ Douchecabine met achter de bestuurdersstoel een hoge kast, daarachter tegen over elkaar 2 ruime bankjes met Tafel (Die tafel kun je buiten weer aan het keukenblok zetten om ‘m buiten als extra werktafel te gebruiken) 

Bovenkastjes, een grote garage onder het bed, een kook spoelcombi, ruime 80 liter koelkast maken het luxe gevoel compleet.

Ultieme Luxe maar toch praktisch en stoer. Natuurlijk wil je niet elke dag heel veel moeite doen om je bed op te maken. Met ons uitschuifbare bed systeem tover je de zitjes in een oogwenk om in een riant 170×200 cm bed

Interesse? neem contact op

close
type characters to search...
close