Vacatures

Bouw met ons de mooiste campervans van Nederland

Leaf Campervans bouwt Campervans op het allerhoogste niveau. Niet alleen de afwerking maar ook intelligente oplossingen en ideeën maakt Leaf Campervans onderscheidend in de markt.

Met een team van 10 creatieve maar soms een tikkeltje vreemde snuiters maken we ontzettend gave Campers waar we trots op zijn.

We maken zowel helemaal op maat gemaakte Campers als kleine series van vaste concepten die we ontwikkeld hebben.

Voor de maatwerk campers zoeken we altijd Meubelbouwers “next level” Mannen en vrouwen die alles al denken te kunnen en een uitdaging zoeken waarvan ze dachten dat het niet bestond 🙂 Welkom in de wereld van Leaf Custom Campervans.

Naast de specials bouwen we vanuit een visie voor de ideale camper en met het kosten aspect in het achterhoofd een handjevol vaste concepten om. Campers in een vast format maar met dezelfde kwaliteit als onze custom campers in een beproefde indeling en afwerking.

Voor deze laatste variant zoeken we de volgende mensen:

Vacature Productiemedewerker Camperbouw

Wat ga je doen?

Samen met een klein, hecht team en onder leiding van een voorman werk je aan de bouw van een premium buscamper. Je hebt een technische achtergrond en kan tekening lezen, en jou oog voor detail en gevoel voor kwaliteit zet je in om samen met je collega’s een onwijs gaaf eindproduct te maken.

Je werkzaamheden zijn gevarieerd, bijvoorbeeld: het assembleren van meubels, afwerken van (meubel)onderdelen maar ook het isoleren van bussen, voorbereiden van water, gas of elektrische installaties.

Wat biedt jij?

  • MBO werk- en denkniveau
  • Affiniteit met tekening lezen
  • Technische achtergrond
  • Nauwkeurig en kwaliteitsgericht werken
  • Ervaring met meubelwerk of de drive om dit pro-actief te leren

Wat bieden wij?

Een leuke full-time functie met volop kans om te leren, binnen een zeer leuk bedrijf met een hechte en informele sfeer.  Daarnaast werk je aan een eindproduct waar je met recht trots op mag zijn en waar we onze klanten ontzettend blij mee maken!

Nieuwsgierig? laat dan snel wat van je horen.

bel/ whatsapp 035 3030 345 , of mail tom@leafcampervans.com

close
type characters to search...
close

    DutchEnglishFrenchGermanSpanish