Leaf Hybrid, Leaf 2 en Leaf 4 Campervan

Welk model past het best bij jouw wensen?
hybride camper, hefdak buscamper, duurzame camper

Leaf Hybrid

De leaf Hybrid is de eerste hybride camper met ook nog eens duurzame materialen. Als basis dient de Ford Transit Custom. Je hebt de keuze uit vele kleuren en opties. De camper is leverbaar als Plugin Hybrid of als Mild Hybrid. Tijdens een persoonlijk gesprek kies je de indeling, kleuren en alle mogelijke opties. De Leaf Hybrid is leverbaar vanaf € 27.950,- incl. BTW. (Excl. auto)

Leaf 2

Zoals de naam al zegt een 2 persoons Campervan op basis van de Ford Transit 5.99 m (H3) voor de veeleisende camperaar.

Tot de uitrusting behoren onder andere het uitschuifbare 170×200 cm lengtebed, een WC / Douche, een uitgebreide zit, Een Truma Gas/ Elektra Boiler, een Webasto Diesel verwarming en natuurlijk zonnepanelen. Door de Ford Transit als basis te gebruiken is er niet alleen een enorm ruime camper maar ook heel veel stahoogte (205 cm(!)

Leaf 4

Vanaf nu in productie: de Leaf 4;  Zoveel ruimte voor 4 personen op 6 m totaal heb je nog niet eerder gezien in de markt. Overdag veel opbergruimte en ’s avonds schuif je het 2de bed over de kasten heen uit zodat een 160 x 200 cm bed ontstaat. Als uitbreiding kun je een slaap hefdak bestellen zodat je naast 4 zitplaatsen ook 4 slaapplaatsen in de camper hebt.De Leaf 4 is er op basis van de Mercedes-Benz Sprinter of Volkswagen Crafter

Waarom een buscamper laten bouwen?

Semi of geheel maatwerk

Een camper die helemaal om je heen is gebouwd. Precies zoals jij het wilt. Wij bouwen alles geheel op maat en dus bijna alles is mogelijk. Bouwen op het hoogste niveau vinden wij de standaard. Een beetje anders, gek, of juist heel inventief vinden alleen maar mooi. We horen dus graag je wensen.

Kosten efficiënt

Een nieuwe camper kost een behoorlijk bedrag en dan ook nog te bedenken dat het dan niet helemaal naar wens is. Door een maatwerk buscamper te laten bouwen met een paar jaar oude bedrijfsbus ben je goedkoper uit en heb je het wel helemaal zoals jij het wilt.

Duurzame materialen

Bijna alle fabriekscampers worden met veel kunststoffen gebouwd. Dit kan er mooi uitzien en is wel minder goed voor onze aarde. Wij bouwen met duurzame materialen als bamboe, marmoleum, gerecycled vilt. Elke dag zoeken we naar nog mooiere en betere materialen om mee te werken.

Degelijk gebouwd

Wij bouwen met echt hout, licht plaatmateriaal en aluminium voor extra sterkte. Dit maakt het robuust en geeft ons de kans om het geheel mooi af te werken. En mocht er door wat dan ook schade ontstaan is het een stuk eenvoudiger te herstellen dan met kunststof.

Custom Camper Van sprinter

Ontdek de wereld zonder haar te schaden

Wij zijn reizigers en vakmensen en dat geeft ons de mogelijkheid om heel goed te snappen wat er nodig is en dit ook te realiseren. We weten hoe mooi het is om met je eigen camper de wereld te ontdekken, dat de camper helemaal bij jou manier van reizen past. Als het even kan met een kleine knipoog of een bijzonder detail. Vraag ons gerust om adviezen en mogelijkheden of juist mooie bestemmingen om naar toe te gaan. We helpen je graag verder. 

Werk waar we trots op zijn

Bekijk onze portfolio voor meer voorbeelden
close
type characters to search...
close