Leaf 2 en Leaf 4 Campervan

Welk model past het best bij jouw wensen?

Leaf 2

Zoals de naam al zegt een 2 persoons Campervan op basis van de Ford Transit 5.99 m (H3) voor de veeleisende camperaar.

Tot de uitrusting behoren onder andere het uitschuifbare 170×200 cm lengtebed, een WC / Douche, een uitgebreide zit, Een Truma Gas/ Elektra Boiler, een Webasto Diesel verwarming en natuurlijk zonnepanelen. Door de Ford Transit als basis te gebruiken is er niet alleen een enorm ruime camper maar ook heel veel stahoogte (205 cm(!)

Leaf 4

Vanaf nu in productie: de Leaf 4;  Zoveel ruimte voor 4 personen op 6 m totaal heb je nog niet eerder gezien in de markt. Overdag veel opbergruimte en ’s avonds schuif je het 2de bed over de kasten heen uit zodat een 160 x 200 cm bed ontstaat. Als uitbreiding kun je een slaap hefdak bestellen zodat je naast 4 zitplaatsen ook 4 slaapplaatsen in de camper hebt.De Leaf 4 is er op basis van de Mercedes-Benz Sprinter of Volkswagen Crafter

Waarom een Leaf Campervan?

Onderscheidend

Met alle (maatwerk) Campers die we de afgelopen jaren gebouwd hebben zijn een aantal steeds terugkerende wensen in onze Leaf 2 en Leaf 4 modellen verwerkt. Het schuifbed zodat je overdag veel ruimte hebt en 's avonds in een handomdraai een groot bed uitschuift is daar een mooi voorbeeld van.

Voor jou gebouwd

We vinden dat er in de markt al veel te veel gewone campers te koop zijn, veelal met een saai grijs of wit interieur. We wilden het anders doen, dus ontwikkelden we de Leaf Campervans. Ook al zijn er een paar vaste beproefde modellen de mogelijkheden om deze naar jouw smaak te configureren zijn eindeloos.

Duurzame materialen

Bijna alle campers van de grote merken worden met veel kunststoffen en andere goedkope en lichtgewicht materialen. Lekker praktisch en lichtgewicht maar niet zo duurzaam. Wij bouwen met duurzame materialen als bamboe, marmoleum, gerecycled vilt. De dekormeubelpanelen zijn van Europees snelgroeiend populieren. Elke dag zoeken we naar nog mooiere en betere materialen om mee te werken.

Degelijk gebouwd

Wij bouwen met echt hout, licht plaatmateriaal en aluminium voor extra sterkte. Dit maakt het robuust en geeft ons de kans om het geheel mooi af te werken. En mocht er door wat dan ook schade ontstaan is het eenvoudig te herstellen. Degelijk én duurzaam!

Ontdek de wereld zonder haar te schaden

Wij zijn reizigers en vakmensen tegelijk daarom snappen we heel goed wat we moeten doen om de ultieme campervan te bouwen. We weten hoe mooi het is om met je eigen camper de wereld te ontdekken, dat de camper helemaal bij jou manier van reizen past. Als het even kan met een kleine knipoog of een bijzonder detail. Vraag ons gerust om adviezen en mogelijkheden of juist mooie bestemmingen om naar toe te gaan. We helpen je graag verder. 

close
type characters to search...
close