Verhuur

Huur een Leaf Campervan

Wil je ook de vrijheid en het avontuur ervaren die een Leaf Campervan je kan bieden? Of wil je ontdekken of een Leaf Campervan wat voor je is zonder deze meteen aan te schaffen? Dan kun je nu een Leaf Campervan huren!

Jouw voordelen

  • Vrijheid | Met een Leaf Campervan kun je gaan en staan waar je wilt. Met standaard zonnepanelen, een omvormer en een kachel op diesel kun je volledig onafhankelijk van walstroom op de mooiste plekjes verblijven. Wist je bijvoorbeeld dat je in diverse landen ook in de natuur mag kamperen?
  • Zekerheid | Huur je een camper van Leaf? Dan kun je erop rekenen dat deze camper perfect is onderhouden. Hierdoor geniet je van optimaal rijcomfort. Daarnaast zorgt goed onderhoud ervoor dat de kans op pech onderweg minimaal is. Zo kun je met een gerust hart op reis met je huurcamper!
  • Comfort | Onze huurcampers zijn altijd compleet uitgerust en vakantie klaar. Een automaat, luifel, volle gasfles, toiletvloeistof, brandblusser is standaard. Ben je nog op zoek naar een handig campingservies of een fijne stoel? Die vindt je in onze winkel in Barneveld. 
  • Service | Als je een camper huurt bij Leaf, kun je vertrouwen op onze service. Zo bent u altijd welkom om de huurcamper vooraf te komen bekijken in Barneveld. Je kunt kiezen uit de Leaf 2 (persoons) Campervan en de Leaf 4 (persoons) Campervan. 
  • Rijbewijs B | Alle Leaf Campervans zijn te besturen met rijbewijs B. Wel zo handig! Onze campers hebben een maximummassa van 3500 kg. 

Modellen

De Leaf 4 is onze avontuurlijke Campervan voor 4 personen.  Heel handig gebruik gemaakt van de ruimte met het schuifbed en het weglaten van een douche cabine. Overdag veel opbergruimte en ’s avonds schuif je het 2de bed over de kasten heen uit zodat een 160 x 200 cm bed ontstaat. De Leaf 4 huurcampers beschikken ook over een hefdak waar zich ook nog 2 slaapplaatsen bevinden.

Kijk voor meer informaties en specificatie van de Leaf 4 Campervans op onze Leaf modelpagina.

Huurprijs van de Leaf 4 is € 1250 per week in het voorseizoen en € 1375 per week in het hoogseizoen

De Leaf 2 is een 2 persoons Campervan op basis van de Mercedes-Benz Sprinter.

Er is een vaste douche/ toilet en een zitje achterin. .

Tot de uitrusting behoren onder andere het uitschuifbare 160×200 cm bed, een WC / Douche, een ruime zit, Een Truma CombiBoiler + verwarming, een Webasto Diesel kookplaat, een Webasto 50 liter compressor koelkast en natuurlijk 2 zonnepanelen. 

Huurprijs van de Leaf 2 is € 1250 per week in het voorseizoen en € 1375 per week in het hoogseizoen

Alles wat je nodig hebt om een camper te huren

Voordat je met de huurcamper op pad gaat, vertellen onze adviseurs je alles wat je moet weten voor je eerste camperreis. Wij laten je zien hoe de diverse functies van de camper werken. Daarnaast leggen we uit hoe je de voorzieningen in de camper op een camperplaats of camping gebruikt. Je kunt met al je vragen bij ons terecht!

Wij raden je aan om voor uw vakantie een (kortlopende) reisverzekering af te sluiten. Hiernaast hebben wij onze campers allrisk verzekerd. Zo kun je zorgeloos op reis! We raden je ook aan een annuleringsverzekering af te sluiten voor het geval je vakantie niet kan doorgaan. Op de website van de Consumentenbond vindt je meer informatie over annuleringsverzekeringen voor je reis.

Gaat je camperreis beginnen? Dan kun je de schone camper met volle brandstoftank bij ons ophalen. Jouw eigen auto kun je kosteloos op ons beveiligde terrein parkeren tijdens uw reis!

Bekijk de Algemene Voorwaarden

Reserveren? vraag een reservering aan.

close
type characters to search...
close