Leaf 4

De Praktische Leaf Campervan voor 4 met uitschuifbaar bed, portable toilet en heel veel opbergruimte

Vanaf Q3 2022 in de verkoop, Q1 2023 in productie: de Leaf 4;  Zoveel ruimte voor 4 personen op 6 m totaal heb je nog niet eerder gezien in de markt. Overdag veel opbergruimte en ’s avonds schuif je het 2de bed over de kasten heen uit zodat een 160 x 200 cm bed ontstaat. Als uitbreiding kun je een slaap hefdak bestellen zodat je naast 4 zitplaatsen ook 4 slaapplaatsen in de camper hebt.

De komende maanden zullen we de informatie op deze pagina verder aanvullen met alle specs van deze zeer complete Camper.

De Leaf 4 heeft aan de bijrijderskant een lange slanke keuken met een 70 liter compressorkoelkast op de kop van de keuken, een 2 pits kookplaat en ruime spoelbak met grote kraan.

Overdag is het keukenblad lekker lang want het loopt door tot het ingeschoven bed. Kook en snijruimte genoeg dus!

Aan de bestuurderskant vind je de 2 extra zitplaatsen met 3 punten gordels en naar wens Isofix. Door de voorstoelen te draaien creëer je heel veel ruimte om met z’n 4-en aan tafel te eten, te kaarten of een potje Monopoli.

Achter de gekeurde 2de zitrij vind je de hoge kast op de foto zie je daarin een 130 liter koelkast waarbij dan de koelkast uit de keuken weggaat en in de kast terug komt (meeruitvoering) Standaard is de hoge kast geheel als kast te gebruiken.

Achter de hoge kast die samen met de tegenoverliggende extra lange keuken zorgt voor het dekje waar het bed ’s avonds over schuift zodat er een zeer ruim 160×200 cm bed ontstaat.

Het tegen meerprijs leverbare Slaaphefdak creëert 2 extra slaapplaatsen in een handomdraai. Met een trap ga je het luxe 120×200 cm bed in en met de mogelijkheid om het hefdak open te ritsen heb je natuurlijk het mooiste uitzicht van de hele camperplaats.

Overdag de ruimte met het ingeschoven bed, ’s avonds een riant bed op lattenbodem. En dat in een handomdraai.

Genoeg bergruimte in de garage onder het bed voor Tafel, Stoelen, levelers, en andere gear.

Interesse? neem contact op

close
type characters to search...
close

    DutchEnglishFrenchGermanSpanish