Opties en Mogelijkheden

Een van de populairste opties op de Leaf Campervans is het Slaap- hefdak. Met het kiezen van de slaaphefdak optie komt het standaard Roofrack te vervallen. Wel kan er op het Slaap- hefdak ook een Flexibel zonnepaneel gemonteerd worden.

Lederen bekleding van voorstoelen en Stoelen op de 2de zitrij (Leaf 4) geeft een gevoel van luxe maar maakt de stoelen ook veel beter te reinigen als je met je “Mountainbike Modder”. of “Zout van je wetsuit” op de stoelen bent gaan zitten. 

Reservewieldrager achterdeuren. Vaak past het grotere wiel met grove A/T Band niet meer in de originele reservewieldrager onder de auto. Een reservewieldrager achterop is buiten dat het er natuurlijk heel stoer uitziet ook heel praktisch, het wiel is er zo af en het kost je ook geen ruimte binnenin de camper.

Delta 17″ Offroad Wielen “Klassik B” met BF Goodrich A/T Banden. Maakt je Crafter of Sprinter een echte offroadcamper, niet alleen qua uitstraling maar maakt ook een enorm verschil in grip op slecht wegdek, weersomstandigheden of helemaal geen wegdek.

Bescherm je Leaf Campervan met de sterkste lakbescherming op de markt: Raptor Liner. een zeer harde en makkelijk te onderhouden coating, en het geeft uiteraard een zeer stoer resultaat. Perfect voor veelvuldige reizen over Dirt Roads en Onverhard terrein.

Fietsendrager voor je CargoRack. Onze fietsendragers zijn er ook in combinatie met het reservewiel op de linkerachterdeur. Leverbaar voor de Ford Transit, Volkswagen Crafter en Mercedes-Benz Sprinter

Verhoogd Onderstel voor de Sprinter, 50 mm meer bodemvrijheid met of zonder luchtvering. Voor de Sprinter RWD is er een verhoging van het onderstel van 5 cm mogelijk voor meer offroad capaciteit en een beter weggedrag, door verbeterde schokdempers en vering.

close
type characters to search...
close