Jouw eigen Leaf speciaal voor jou met de hand gebouwd.

Kies wat het best bij je past. Helemaal maatwerk of toch liever al een bestaand model.

Leaf 2 of Leaf 4

De Leaf Campervans zijn er in 2 of 4 persoons uitvoering, waarbij je op laatstgenoemde ook een hefdak kunt krijgen om ook met zijn vieren in de camper te kunnen slapen. Wist je dat je 1 van beide modellen ook nog met vele opties en kleuren naar je eigen smaak kunt configureren? Zowel het basisvoertuig als de inrichting. En dat de Leaf 2 en Leaf 4 modellen zijn waarin alle ervaringen van 6 jaar Maatwerk camperbouw zijn verwerkt tot zeer bruikbare en slimme Campervans. Kijk gerust eens op de modellenpagina of een van onze modellen aansluit op jouw wensen.

Camperbouw op Maat

Als je je camper geheel op maat wilt laten maken dan kan dit natuurlijk ook. We hebben de afgelopen jaren ongeveer elke indeling, zit / slaap constructie wel gezien en gebouwd. Maatwerk kunnen we op de Mercedes-Benz Sprinter, Volkswagen Crafter, Ford Transit toepassen. We bouwen graag maatwerk maar wel met onze eigen materialen en in onze stijl, zo garanderen we dat de maatwerk camper ook de kwaliteit en afwerking heeft die we graag nastreven. Ook belangrijk te weten is dat het bouwen van een maatwerk camper langer duurt dan een camper van 1 van de 2 modellen. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.

Waarom een Leaf Campervan laten bouwen?

Dutch build

Bij onze productiefaciliteit in Maarssen bouwen we met de hand al onze Campers met veel aandacht voor detail en stevige en duurzame materialen. We hebben naast dat we veel natuurlijke producten gebruiken ook een hele herkenbare stijl en gebruiken ook uitsluitend componenten van de topmerken.

Veel keuze

Een camper kopen is een hele investering en dan wil je natuurlijk wel dat 'ie helemaal naar je zin is met de opties en kleuren erop en erin die jij mooi en belangrijk vind. Laat ons je helpen je droomcamper samen te stellen en je krijgt exact wat je mooi en belangrijk vind.

Offgrid

Onze campers worden zonder uitzondering voorzien van Zonnepanelen die samen met een Dynamo booster en energiezuinige apparatuur zorgen voor vrijheid en onafhankelijkheid van stroom van buitenaf. Dus zet je camper neer op de mooiste plekjes en je kunt je camper toch volledig blijven gebruiken.

Offroad

Omdat onze klanten allemaal avonturiers zijn bouwen we de Leaf Campervans met Off Road capaciteiten. All Terrain Banden, verhogingsset voor meer bodemvrijheid, desgewenst 4 wielaandrijving en als je dan toch vast komt te zitten staan een Lier en rijplaten ook op de optielijst.

Ontdek de wereld zonder haar te schaden

Wij zijn naast vakmensen zelf ook avonturiers en we zijn zuinig op onze aarde. Daarom spannen we ons maximaal in om zo duurzaam mogelijk te werken, sterke campers te bouwen voor een lange levensduur en producten te gebruiken die zo min mogelijk ons milieu belasten.

We weten hoe mooi het is om met je eigen camper de wereld te ontdekken, dat de camper helemaal bij jou manier van reizen past. Als het even kan met een kleine knipoog of een bijzonder detail. Vraag ons gerust om adviezen en mogelijkheden of juist mooie bestemmingen om naar toe te gaan. We helpen je graag verder. 

close
type characters to search...
close