Wij bouwen campers in 3 smaken. Leaf Sprinter, Leaf Hybrid of Leaf Special.

Kies wat het best bij u past. Helemaal maatwerk of toch liever al een bestaand model.

Leaf Sprinter

De Leaf Sprinter camper is een semi maatwerk camper. Het voordeel van een semi maatwerk camper is dat u veel keuze heeft in kleuren en materialen, kleine details, installaties alsook de voordelen van een scherpere prijs, bewezen indeling en bouw. Elke Leaf sprinter is volledig goed werkende camper met een zeer hoog afwerking niveau qua meubelwerk. Tijdens een persoonlijk gesprek kies je de indeling, kleur en alle mogelijke opties. De bouw van de Leaf sprinter ligt rond de € 35.000,- incl. BTW en excl. de auto. 

Maatwerk camper custom camper camper van buscamper
hybride camper, hefdak buscamper, duurzame camper

Leaf Hybrid

De leaf Hybrid is de eerste hybride camper met ook nog eens duurzame materialen. Je hebt de keuze uit 2 indelingen en vele kleuren en materialen qua afwerking. De camper is leverbaar als Full Hybrid of als Mild Hybrid. Tijdens een persoonlijk gesprek kies je de indeling, kleuren en alle mogelijke opties. De Leaf Hybrid is leverbaar vanaf € 22.000,- incl. BTW. Excl. auto. 

Leaf Special

De Leaf special is een 100% maatwerk camper. Bijna alles is mogelijk qua indeling, materiaal of installaties. Het wordt een camper waar er maar 1 van is. Om tot een perfecte camper te komen is er meer voorwerk nodig om alles goed scherp te krijgen. Van alle wensen maken we na een persoonlijk gesprek een 3d tekening om een goed beeld te geven hoe de camper eruit komt te zien. 

Maatwerk buscampers, custom campers, campervan

Waarom een buscamper laten bouwen?

Semi of geheel maatwerk

Een camper die helemaal om je heen is gebouwd. Precies zoals jij het wilt. Wij bouwen alles geheel op maat en dus bijna alles is mogelijk. Bouwen op het hoogste niveau vinden wij de standaard. Een beetje anders, gek, of juist heel inventief vinden alleen maar mooi. We horen dus graag je wensen.

Kosten efficiënt

Een nieuwe camper kost een behoorlijk bedrag en dan ook nog te bedenken dat het dan niet helemaal naar wens is. Door een maatwerk buscamper te laten bouwen met een paar jaar oude bedrijfsbus ben je goedkoper uit en heb je het wel helemaal zoals jij het wilt.

Duurzame materialen

Bijna alle fabriekscampers worden met veel kunststoffen gebouwd. Dit kan er mooi uitzien en is wel minder goed voor onze aarde. Wij bouwen met duurzame materialen als bamboe, marmoleum, gerecycled vilt. Elke dag zoeken we naar nog mooiere en betere materialen om mee te werken.

Degelijk gebouwd

Wij bouwen met echt hout, licht plaatmateriaal en aluminium voor extra sterkte. Dit maakt het robuust en geeft ons de kans om het geheel mooi af te werken. En mocht er door wat dan ook schade ontstaan is het een stuk eenvoudiger te herstellen dan met kunststof.

Custom Camper Van sprinter

Ontdek de wereld zonder haar te schaden

Wij zijn reizigers en vakmensen en dat geeft ons de mogelijkheid om heel goed te snappen wat er nodig is en dit ook te realiseren. We weten hoe mooi het is om met je eigen camper de wereld te ontdekken, dat de camper helemaal bij jou manier van reizen past. Als het even kan met een kleine knipoog of een bijzonder detail. Vraag ons gerust om adviezen en mogelijkheden of juist mooie bestemmingen om naar toe te gaan. We helpen je graag verder. 

Werk waar we trots op zijn

Bekijk onze portfolio voor meer voorbeelden
close
type characters to search...
close