Wij bouwen de mooiste maatwerk campers geheel naar jouw wensen.

Wij houden wel van een uitdaging, we horen dus graag wat jouw ideale maatwerk camper is.
Maatwerk camper custom camper camper van buscamper

Ons doel is jouw ideale maatwerk camper

We horen graag je wensen

Er zijn veel mooie campers te koop en vaak is het helaas net niet wat je zoekt. Te weinig ruimte voor je surf-spullen, te saai interieur of je wilt gewoon een hele mooie unieke camper waar er maar één van is. Wij bouwen de camper zoals jij hem wilt. We horen graag je wensen of gedachten en samen gaan we aan de slag om tot jouw ideale maatwerk camper te komen. 

Een maatwerk camper begint met de juiste bus

Welk merk, type, hoogte, lengte?

Een maatwerk camper bouwen begint met de juiste bus. Welk merk en welke grote. Gaan we voor een nieuwe of juist voor een die een paar jaar oud is. Elke merk en type heeft zijn eigen kwaliteiten en mogelijkheden. Door onze jaren lange ervaring kunnen we je goed adviseren wat de mogelijkheden zijn. Misschien heb je de bus al en anders helpen wij  graag met het vinden van de juiste bus. Bel gerust om even te overleggen. 

Ontdek de wereld zonder haar te schaden

Niks mooier dan de wereld ontdekken. Trekken door de natuur of juist die ene mooie stad bezoeken.Wij willen dat reizen met een camper de mooiste manier van reizen is en daarom werken we met duurzaam materialen.  Van 100% C02 neutraal marmoleum tot duurzaam bamboe. En van hybride bussen tot geurloze compost toiletten. Volledig zelfvoorzienend is wat ons betreft de standaard. Ook is er nog veel te winnen. Elke dag zijn we opzoek naar betere materialen, mogelijkheden en werkwijzen. 

Vakwerk, wij noemen het liever hartenwerk

Wij zijn reizigers en vakmensen en dat geeft ons de mogelijkheid om heel goed te snappen wat er nodig is en dit ook te realiseren. We weten hoe mooi het is om met je eigen camper de wereld te ontdekken, dat de camper helemaal bij jou manier van reizen past. Als het even kan met een kleine knipoog of een bijzonder detail. Vraag ons gerust om adviezen en mogelijkheden of juist mooie bestemmingen om naar toe te gaan. We helpen je graag verder. 

close
type characters to search...
close

    DutchEnglishFrenchGermanSpanish