Camper laten bouwen? Wij bouwen maatwerk buscampers

100% maatwerk, duurzame materialen en geheel zelfvoorzienend

Ons doel is jouw ideale maatwerk camper

We horen graag je wens en we helpen je graag verder.

Er zijn veel mooie campers te koop en vaak is het helaas net niet wat je zoekt. Te weinig ruimte voor je surf-spullen, te saai interieur of je wilt gewoon een hele mooie unieke camper waar er maar één van is. Wij bouwen de camper zoals jij hem wilt. We horen graag je wensen of gedachten en samen gaan we aan de slag om tot jouw ideale maatwerk camper te komen. Dus maak een afspraak om je camper te laten bouwen. Of bekijk onze portfolio 

Waarom een buscamper laten bouwen?

Geheel maatwerk

Een camper die helemaal om je heen is gebouwd. Precies zoals jij het wilt. Wij bouwen alles geheel op maat en dus bijna alles is mogelijk. Bouwen op het hoogste niveau vinden wij de standaard. Een beetje anders, gek, of juist heel inventief vinden alleen maar mooi. We horen dus graag je wensen.

Kosten efficiënt

Een nieuwe camper kost een behoorlijk bedrag en dan ook nog te bedenken dat het dan niet helemaal naar wens is. Door een maatwerk buscamper te laten bouwen met een paar jaar oude bedrijfsbus ben je goedkoper uit en heb je het wel helemaal zoals jij het wilt.

Duurzame materialen

Bijna alle fabriekscampers worden met veel kunststoffen gebouwd. Dit kan er mooi uitzien en is wel minder goed voor onze aarde. Wij bouwen met duurzame materialen als bamboe, marmoleum, gerecycled vilt. Elke dag zoeken we naar nog mooiere en betere materialen om mee te werken.

Degelijk gebouwd

Wij bouwen met echt hout, licht plaatmateriaal en aluminium voor extra sterkte. Dit maakt het robuust en geeft ons de kans om het geheel mooi af te werken. En mocht er door wat dan ook schade ontstaan is het een stuk eenvoudiger te herstellen dan met kunststof.

Custom Camper Van sprinter

Ontdek de wereld zonder haar te schaden

Wij zijn reizigers en vakmensen en dat geeft ons de mogelijkheid om heel goed te snappen wat er nodig is en dit ook te realiseren. We weten hoe mooi het is om met je eigen camper de wereld te ontdekken, dat de camper helemaal bij jou manier van reizen past. Als het even kan met een kleine knipoog of een bijzonder detail. Vraag ons gerust om adviezen en mogelijkheden of juist mooie bestemmingen om naar toe te gaan. We helpen je graag verder. 

Werk waar we trots op zijn

Bekijk onze portfolio voor meer voorbeelden
close
type characters to search...
close